Jar sa nám pomaly blíži a s ňou aj všetko zelené na tanieri. Vyskúšajte výborný a veľmi jednoduchý recept na pórovú polievku, ktorá skvele zahreje a zasýti. Buďte na jar pripravení.
Ingrediencie
Body&Future mandľová smotana |
1ks |
|
Pór |
1ks |
|
Mrkva |
1 ks |
|
Zeleninový vývar |
Podľa potreby (cca 1,5l) |
|
Zemiaky |
2ks |
|
Čierne korenie |
Podľa potreby |
|
Mletá rasca |
Podľa potreby |
|
Soľ |
Podľa potreby |
Postup
Najprv si očistíme zeleninu a nakrájame. Na olivovom oleji si opečieme cesnak a pridáme nakrájaný pór, mrkvu a zemiaky. Pridáme koreniny a chvíľu podusíme. Zalejeme zeleninovým vývarom a povaríme približne 15 minút, kým nám zelenina nezmäkne.
Následne polievku ponorným mixérom rozmixujeme a pridáme Body&Future rastlinnú smotanu na zjemnenie. Necháme prevrieť.
Podávame s krutónmi, prípadne si môžeme pridať chilli.
Prajeme dobrú chuť!