Späť na zoznam
nov 23, 2021
Recepty

Gingerbread coffee

Pripravte si výbornú perníkovú kávu, ktorá vás nielen nabije energiou, ale aj zahreje, spríjemní večer a nechá pocítiť čaro blížiacich sa sviatkov. K sezóne teplých svetrov sa dokonale lahodná chuť perníkovej kávy výborne hodí.

Ingrediencie:

Body&Future mandľové mlieko

 

2šálky

Esspresso

 

2x

Mletá škorica

 

1lyžička

Mletý zázvor

 

1čajová lyžička

Mleté klinčeky

 

½ lyžičky

Mletý muškátový oriešok

 

¼ lyžičky

Vanilkový extrakt

 

½ lyžičky

Hnedý cukor

 

Podľa potreby

 

Postup:

V miske si zmiešame koreniny, cukor a vanilkový extrakt. Pripravíme si hrniec, do ktorého vlejeme mandľové mlieko. Pridáme zmes korenia a šľahačom vyšľaháme, kým sa nám nerozpustí cukor.

Medzičasom si pripravíme si 2x espresso. Do väčšieho pohára si prelejeme okorenené rastlinné mlieko a pridáme espresso. Môžeme podávať s kokosovou šľahačkou.

Prajeme dobrú chuť.

 

TIP: Všetky ingrediencie, vrátane Body&Future rastlinného nápoja viete veľmi rýchlo a jednoducho objednať z pohodlia vášho domova cez e-shop Lunys - https://lunys.sk/. Nákup až ku vašim dverám.