Späť na zoznam
jan 28, 2021
Recepty

Avokádová nátierka

Avokádo je významným zdrojom Omega 3-mastných kyselín a obsahuje vysoké množstvo vitamínu E a C. Pridajte ho do vášho jedálnička a inšpirujte sa receptom na avokádovú nátierku, ktorá je skvelá na raňajky. Odporúčame ju podávať na celozrnnom pečive so zeleninou.

Ingrediencie

Zrelé avokádo

 

1ks

Jarná cibuľka

 

2ks

Olivový olej

 

1pl

Plnotučná horčica

 

1pl

Citrónová šťava

 

1pl

Soľ, čierne korenie

 

podľa chuti

Reďkovka

   

 

Postup 

V miske popučíme avokádo, pridáme nasekanú cibuľku, olivový olej, horčicu a citrónovú šťavu. Osolíme a okoreníme.

Podávame na pečive podľa vášho výberu a na záver ozdobíme reďkovkou.

Prajeme dobrú chuť.